Barcelona kotona voittaa Sporting Clube de Portugal, kuitenkin Luis Suárez kuin starter pelaaja, mutta toistuvasti jäi pisteytys mahdollisuus. Tällä pelikentällä on Jalkapallo pelipaidat lapsille kannattajat kietoutuvat häntä. Tämä kausi Mestarien liigan ryhmävaiheessa 6 taistelu jälkeen Luis Suárez 1 pallo ei osaksi, mikä luo uran pahin ennätys. Viimeisimmät 14 ottelua Mestarien liigan ottelussa Barcelona keskusta -operaattorin päätyttyä antoivat myös vain yhden maalin.

Vaikka Barcelona voittaa, mutta Mestarien liigan ryhmävaiheessa Barcelona edessä todellinen testi ei ole paljon, jos kerran knockout aina luottaa Lionel Messi tavoite voittaa vastustaja, ilmeisesti Barcelona haluaa voittaa mestaruuden palkinnon ilman täydellistä tarttua. Vain Lionel Messi säilytti korkean tason pelin, Tämä on Paras vastaus lasten tukijoille Halvat Barcelona pelipaita Lapsille . Luis Suárez käyttäytyy kuin mysteeri Generalissa. Ironia on, että ottelu vastaan ​​Portugalin yleisurheilu, Jeremy Mathieu osuma oma tavoite jälkeen Barcelona tällä kaudella vastustajan oma tavoite oli korjata 6, ja Luis Suárez jokaisessa tapauksessa yhteensä maaleja yhteensä . Luis Suárez voi olla hyvin kiusallinen.

Luis Suárez Mestarien liigan ottelussa ei ole ollut tavoitteita kovin kauan. Itse asiassa viimeisen 9 kuukauden aikana, kun Celtic Football Club saavutti kaksi maalia sen jälkeen viimeisten 14 ottelun aikana Mestarien liigassa, Barcelona nro 9 vain satoa 1 maalia. Mikä epäilemättä on hankala ja jopa kiusallinen opintosuoritusote. Barcelona tavoitteena on saada takaisin Mestarien liigan mestari-palkinto, mutta Lionel Messin tavoite ja vastustajan oma tavoite eivät ilmeisesti pysty koskettamaan palkintoa. Tällä kertaa hän tarvitsee lisää joukkuetovereitaan tukemaan Barcelonaa voittaakseen, Luis Suárezin on myös muutettava heidän mentaliteettiaan, sillä Barcelona osallistumisella itselleen olisi oltava kyky. Ainoastaan ​​tällä tavalla Barcelonassa on mahdollista voittaa Mestarien liigan pokaali. Napsauta linkkiä saadaksesi lisää jännittäviä jalkapallo-uutisia sivustollamme, ja fanit, jotka haluavat ostaa Jalkapallo paidat lapsille omalla nimellä , voivat myös tilata verkossa, tukea nopeaa toimitusta maailmanlaajuisesti.

Barcelona-keskustan-pelaaja-kiusallista-tilannetta