Viimeisimmän pelin aikana Liverpool tuli huipusta. Voitti mestarien liigan kaksi voittoputkea Liverpool sijoittui alkuun ryhmässä, Premier League voitti myös kaksi voittoputki. Tämä on hyvä uutinen Lasten Jalkapallo Paidat faneille. Tämä Liverpool jälleen antoi ihmisille nähdä uudestisyntymisen toivon. Jotkut tiedotusvälineet ovat huomauttaneet, että Liverpoolin ei pitäisi olla liian optimistinen, koska puolustava linjaongelma on vielä vakavampi. Jo viime kesänä Alberto Moreno, joka oli lähtenyt lähelle, oli nyt vaikea uudestisyntyminen Anfield Stadiumissa. Viime kaudella Alberto Moreno Valioliigan pelin, vain saada kaksi priorisointimahdollisuutta tilaisuus.

Liverpoolin puolustuspuolella Alberto Moreno suoritti 9 varasta, 7 kertaa otsikolla on myös 5 menestystä. Aikaisemmin, Liverpool lähelle 1: 4 fiasco Tottenham Hotspur ottelu, Dejan Lovren että huono suorituskyky anna Jürgen Klopp aikaisin päästää hänet loput. Itse asiassa tällä kaudella Liverpoolin puolustus on aina ollut epävarmassa tilassa, Ragnar Klavan ja Dejan Lovren ovat saaneet matalan tason virheitä, mikä johti vastustajan pisteytykseen. Tämä peli myös antaa joitakin pieniä fanit yllään Halvat Liverpool pelipaita Lapsille huusi.

Tänä kesänä Liverpool ja allekirjoittivat skotlantilaisen Andy Robertsonin, ihmiset uskovat, että Alberto Morenon Liverpoolin ura on päättynyt. Kukaan ei olisi ajatellut, että kesällä Alberto Morenon todennäköinen lähdöstä tuli toistaiseksi Liverpoolin puolustavan linjan erinomainen pelaaja. Hänen jalkapallo-paita on erittäin suosittu. Tietenkin, haluat ostaa Jalkapallo paidat lapsille omalla nimellä pienille faneille. Voit napsauttaa linkkiä päästäksesi verkkosivuillamme käymään tarkempia tietoja. Palvelumme tekee sinulle tyytyväisiä.

 

Onko-Liverpool-defensiivinen-loppu-luotettava