Viime viikolla hallituksen puheenjohtaja Bayern Munich Rummenigge puhui joukkueen kaksi maalivahdia, sanoi Manuel Neuer on päästä eroon kainalosaumoista, mutta ei ole selvää Manuel Neuer voi päästä mestareiden liigaan Seuraavan puolikilpailu. Jalkapallo pelipaidat lapsille pienet fanit ovat erittäin huolissaan asiasta.

Tämän vuoden puolivälissä Neuer loukkaantui vahingossa hänen vasen jalkaansa harjoittelun aikana. Syyskuun lopussa saksalainen maalivahti leikattiin, ja Manuel Neuer päätti olla poissa kaikista jäljellä olevista peleistä tänä vuonna. Ennen tiedotusvälineitä Bayern Münchenin maalivahti Manuel Neuer paljastui ainakin seuraavaan tammikuuhun asti, kunnes mestari-liiga alkoi paluua seuraavana puoliskona. Mutta ei vaikuta Manuel Neuer seurata Saksan jalkapallomaajoukkue osallistua 2018 Venäjä World Cup. Mutta niin kauan kuin ruumis on terve, Manuel Neuer on yksi maailman parhaista maalivahtijoista. Ja myös, Wearing Halvat Neuer pelipaita Lapsille fanit ovat myös parhaita kannattajia.

Mutta Manuel Neuerin takana saksalainen maalivahti ei ole niin optimistinen. Saksan luonnollisessa käsitteessä on epäilemättä jalkapallomaata, jolla on erinomainen maalivahti. Ennen jokaista World Seriesia, manageri vie muutamat maalivahdit osallistumaan kilpailuun, tulee olemaan jännitys. Silti hyvät ajat ovat kuluneet. Nyt sinulla on kuitenkin Jalkapallo paidat lapsille omalla nimellä itsellesi, he voivat olla heidän seuraajiaan.

Manuel-Neuer-palaa-lahitulevaisuudessa