Espanjan tiedotusvälineiden mukaan Barcelona Club auttaa Lionel Messia suunnittelemaan tulevaisuutta. Lionel Messi on uudistanut sopimuksensa Barcelonan klubilla 2021 vuotta, mutta 2021 ei ole loppu Lionel Messin uralla Barcelona Clubissa. Tämä on hyvä uutinen pienten faneille Lasten Jalkapallo Paidat . Klubin johtajat ovat paljastaneet, että Barcelona-klubi toivoo allekirjoittavan elinikäisen sopimuksen Lionel Messin kanssa. Pelaaja Lionel Messi päättää itse, milloin hänen uransa päättyy.

Media totesi, että Lionel Messi, vaikka hän ei paljastanut uudistusseremoniaan, mutta hänen sopimuksensa Barcelonan klubin kanssa vuoteen 2021 on jo tosiasia. Barcelonan klubin sisällä kukaan ei epäile tätä. Lionel Messin uskollisuus Barcelonan klubille ei ole muuttunut. Fanit ovat erittäin kiitollisia hänen vaatimuksilleen, jolla on suuri vaikutus fanit, jotka omistavat Halvat Messi pelipaita Lapsille . Nyt siirto markkinoilla on erittäin hullu, monet klubit haluavat kaivaa pois Lionel Messi, mutta eivät ole onnistuneet.

Lionel Messi ei ole koskaan hyväksynyt erilaisia ​​lainauksia, hänen vuosipalkkavaatimuksensa eivät ole alhaiset, vaan myös kohtuullisella alueella. Lionel Messin vuosipalkka on korkein Barcelonan klubissa, mutta sen rooli on Barcelonan klubin suurin. Barcelona-klubi toivoo, että Lionel Messi voi myös allekirjoittaa elinikäisen sopimuksen. Ja sopimus 2021 ei ratkaise ongelmaa. Lionel Messin eläkkeelle jäämisen jälkeen Barcelonan klubi toivoo, että Lionel Messi voi jäädä klubiin, uransa loppu faneille tuomaan vahinko alimpaan pisteeseen. Vaikka Lionel Messi vetäytyi kokonaan, hänen paitaansa löytyy edelleen verkkosivuillamme. Tietenkin myös ostat netistä Jalkapallo paidat lapsille omalla nimellä pienille faneille. Edullinen, turvallinen ja kätevä ostospalvelu tekee sinusta tyytyväisiä. Saat lisätietoja napsauttamalla linkkiä.

 

Barca-toivoo-allekirjoittavan-elinikaisen-sopimuksen-Lionel-Messin-kanssa