Portugalin maajoukkue 2: 0 voittaa Sveitsin, sijoittui ensimmäisenä ryhmässä, menestyk- sen mukaan ensi vuoden Venäjän MM-kisoihin. Nämä fanit kuluvat Jalkapallo Pelipaidat ovat erittäin innoissamme! Maailmancupin puuttuminen on mahdotonta joukkueelle, joka on aina ollut lumoava, mutta ei tiedetä, kuinka pitkälle se voi mennä MM-kisassa.

Portugalin jalkapalloliitto on ilmoittanut suunnitelmista kahdelle lämmittelypelille marraskuussa. Portugalin maajoukkue, joka on lukittu 2018-cup-finaaliin, tulee kohtaamaan Saudi-Arabia ja Yhdysvallat kotonaan. Marraskuun kansainvälisessä kilpailussa Portugalin miesten jalkapallojoukkue, jota johtaa Cristiano Ronaldo, on 10. marraskuuta Portugalissa Leilian pienessä pienessä kaupungissa maailman 63. suurimman Saudi-Arabian vastaan. Sitten 14. päivä, Portugalin eteläosassa, Algarve vastaan ​​maailman sijoittui 27. sijalle, mutta Yhdysvaltain joukkue oli odottamattomasti eliminoitu maailmancupin karsinnassa. Portugali Jalkapallo Pelipaidat Halvalla nykyisessä Eurooppa-divisioonan MM-karsinnassa, suorituskyky oli erittäin sitkeä.

Portugalin maajoukkue voitti Sveitsin aiemmin tässä kuussa viimeisellä kierroksella MM-karsinnoissa. Yhdeksän peräkkäisen voiton jälkeen hän voitti ryhmän otsikon ja menestyi menestyksekkäästi maailmancupin finaaleihin. Maailman kolmannen FIFA-rankingin mukaan Portugalin maajoukkueiden jalkapallo tulee Brasiliassa, Argentiinassa, Saksassa, Ranskassa ja muissa vahvoissa joukkueissa siemennäyttelijöinä osallistumalla MM-kisojen ryhmään Moskovassa Venäjällä 1. joulukuuta. Myöhemmät uutisraportit päivitetään sivuillamme. ja myös on olemassa Jalkapallo Pelipaidat myymälä , että suurin osa fanit voivat tarjota laadukkaita tavaroita, uskon, että sinut tyytyväinen.

 

Portugalin-maajoukkue-Lammita-pelisuunnitelma