Euroopan jalkapallon maailmanmestaruuden kahdeksan vuoden 2016 tauon jälkeen Islannin maajoukkue loi jälleen ihmeen. Viime viikolla Islannin maajoukkue voitti Kosovon 2-0 pisteet, fanit yllään Jalkapallo Pelipaidat ovat hulluja tästä. Lectra Kroatia, Ukraina, Turkki ja muut vahvat joukkueet. Islannin maajoukkue ensimmäistä kertaa ryhmässä, suoraan ensi vuoden Venäjän MM-kisoihin, tämä on ensimmäistä kertaa Islannin maajoukkueet murtautunut MM-kisoihin.

Islannin tasavallan pinta-ala on 103 000 neliökilometriä, mutta väestö on vain noin 334 000 ihmistä, vuonna 2016 Euroopan jalkapallomaajoukkue 16 vahva eliminoi Englannin joukkue. Voidaan sanoa, että nykyinen Islanti Jalkapallo Pelipaidat Halvalla luo jatkuvasti toisen myyttiä. Tässä maailmanmestaruuskisoissa Islannin maajoukkue jätti jälleen ulkona näkemään sen voimakasta vahvuutta. Maantieteellinen ympäristö määrittelee, että Islanti ei ole sopiva maa jalkapallon pelaamiseen. Äärimmäinen aika, auringonlaskun ja auringonnousun välillä vain 3 tunnin välein. Yli puolessa vuodessa on jäätä ja lunta. Viisi vuotta sitten, Islannin maajoukkue sijoitettiin vain 131: n sijalla maailmassa, voi antaa Islannin maajoukkueen jalkapallon EM-kisoissa ja MM-kisoissa harppauksin mikä on syy?

Islannin jalkapallon nousu johtui todennäköisesti vuoteen 2002, jolloin Islanti rakensi 7 sisätiloista vakiokilpailupistettä ja 4 sisäpysäkkiä. Samanaikaisesti rakennettiin 22 ulkokentän kenttää ja 111 ulkokentän kisapallokenttää. Kaikilla ikäryhmillä on mahdollisuus pelata 3-4 kertaa viikossa näillä jalkapallokentillä. Vaikka Islannin väestö on vähäinen, tilastot osoittavat, että rekisteröityjen jalkapallojoukkueiden määrä maassa on saavuttanut 21 500, hämmästyttävä osuus. Lisäksi Islannissa on lähes 600 vaunua Uefa B-tason valmentajien kanssa ja lähes 200 valmentajaa, joilla on yhden tason valmennustodistus. Keskimäärin 100 nuorta miestä voi saada jalkapallovalmentajan. Tämä suhde on 200 kertaa kertaa suurempi kuin Espanjan joukkue ja Saksan joukkue, jotka ovat erinomaisia ​​nuorten koulutuksessa. Samaan aikaan meidän Jalkapallo Pelipaidat myymälä vuosittain Islannin jokaisen ikä vaiheessa pelaajia tarjota laadukasta jalkapallo paita, voitti paljon kiitosta. Haluat kiinnittää huomiota enemmän jalkapallo -tietoihin, voit napsauttaa linkkiä saadaksesi lisätietoja.

 

Islanti-Jalkapallo-Pelipaidat-Halvalla-debytoi-maailmancupin