Syyskuussa espanjalainen Barca-klubi ja sponsori luovuttivat yhdessä Barca-joukkueen 2017-18-kauden, uuden toisen poissa olevan joukkueen, valmistautuakseen uuteen kauden peliin. Ensimmäistä kertaa historiassa edistyksellisin "Nike aeroswift" innovatiivinen tekniikka on käytetty suunnittelussa Barca jalkapallojoukkueen toinen poissa paita, häikäisevän tumma kastanja naamiointi raidat ja kirkkaat oranssi-punainen yksityiskohdat, jotka tuovat hienoa modernia kauneutta. Tämä luonnollisesti etsii Jalkapallo Pelipaidat faneja kiinnittämään enemmän huomiota siihen.

Barca-klubin keskikenttäpelaaja Sergi Roberto sanoi: "Pelaajana haluamme aina tulla pelaamaan luottamuksella ja toivolla." Olen todella ylpeä voidessani suositella tätä uutta jalkapallomyötä. Sen inspiraatio on peräisin kaupunkiltamme ja kulttuuristamme, ja innovatiivinen muotoilu vie sen uudelle tasolle. "Pelaajien kautta Barcelona Kolmaspaita niin kiitosta, kuten fanit haluavat heti saada sen? Jalkapallopaita on erittäin moderni pyöreä kaulus, jossa ainutlaatuinen prosessi kudottu häikäisevä malli naamiointi koko kehon (mukaan lukien shortsit) , parempaa mukavuutta ja hengittävyyttä lisäämällä viileää tunnetta. " Sileä, saumaton silikonikangas rinnassa on rintanappi, joka helpottaa kitkaa rinnassa. Jalkapallo-paidan olkapäässä olevasta oranssista kaistaleesta tuodaan mosaiikkimaista tekstiiliä, ja samalla tekstuuri on piilotettu rintakehän edessä naamiointikuvion muotoiluun, mikä osoittaa Barcaa liioiteltua ja ainutlaatuista arkkitehtonista tyyliä. Selkän alareunassa on valtava "Barça" linja, joka korostaa Barcelonan kansan kunnian tunnetta ja ylpeyttä. Kun jalkapalloilija on liikkeessä, jalkapallo-paita ja shortsit voivat antaa hyvän ilmanläpäisevyyden samalla kun vilkkuu oranssinvärinen muotoilu alhaalla. Tumma kastanja "Nike GRIP" jalkapallokengät etuosassa koristeltu oransseilla "Barça" sanoilla.

Jalkapallo-paidan tuottaman "Aeroswift-höyry" -tekniikan käyttö on korkeimman teknologiajalkapallokengän sponsori. Virallisen myymälän lisäksi fanit, jotka etsivät Paras Jalkapallo Pelipaidat kauppa, voivat klikata linkkiä päästäksesi verkkosivustollemme verkossa. Turvallinen, kätevä, nopea toimituspalvelu tekee sinusta tyytyväisiä. Jalkapallopaita on 10% kevyempi kuin edellinen tyyli, ja siinä on 50% elastisuuden lisäys. Uusi jalkapallo-paita käyttää uutta korkean suorituskyvyn omaavaa lankaa, joka tekee hikeestä nopeamman kuin edellisestä 20%, nopea kuivausnopeus kasvoi 25%. Lisäksi jalkapallo-paidassa ja shortseissa uusi kudontatekniikka yhdistää yhden kaksikerroksisen neulonnan lisäämään hengittävyyttä, joustavuutta ja mukavuutta. Jalkapallomaajosuunnittelussa sponsori pitää ensisijaisesti ympäristönsuojelun, uudistetun polyesteriä valmistavan jalkapallo-paidan takaa, että myös jalkapallomaalilla on verraton suorituskyvyn paremmuus sekä ympäristöön pienempi vaikutus. Jokainen jalkapallo-paidan sarja, mukaanlukien topit, shortsit ja pallo-sukat, valmistetaan kierrätetystä muovista, joka on peräisin kierrätettävistä muovipulloista, jotka tuottavat hyviä lankoja jalkapallo-paidan kudosten muodostamiseksi heikentämällä niitä.

 

2017-18-kausi-Barcelona-Kolmaspaita