Huolimatta Barcan parhaista ponnisteluista säilyttää Neymar, hän jätti klubin päättäväisesti. Neymar liittyi Pariisin Saint-Germain Football Clubiin. Jotkut Barcelonan fanit polttivat Neymar-jerseyä ilmaisemaan vihaa, ja jotkut ajattelivat, että Neymar oli toinen henkilö Luís Figolle Barcelonasta Real Madridiin. Neymar haastattelussa, että hän liittyi Pariisin Saint-Germain-jalkapalloseuraan, ei rahoille vaan kunnioittaisi myös faneja. Kun hänen menestyksekkäästi liittyi uuteen klubiin, hänen jerseysa tuli erittäin suosittu! Tätä varten verkkokaupunkimme tarjoaa myös faneille laadukkaita ja Jalkapallo Pelipaidat, voit napsauttaa linkkiä saadaksesi lisätietoja.

Fanit polttivat neulepuseroineen ja katsottiin toistuviksi Luís Figon huijauksen tapahtumista. Neymar sanoi: "En tehnyt mitään pahaa, jos fanit ajattelevat niin, olen hyvin surullinen." Toivon vain, että tämä on vain muutamia fanien äärimmäisistä ideoista ja olen aina kunnioitettu faneille. Mielestäni jokainen pelaaja voi jäädä tai lähteä, eikä kukaan saa jäädä klubiin. Tietenkin, jos haluat jatkaa klubin tukemista, sivustollamme on myös Neymar Pelipaidat Halvalla pystyy vastaamaan tarpeisiisi sekä ammattitaitoisen asiakaspalvelun henkilökunnalle, jotta voit ratkaista ostoksilla esiintyneet ongelmat. "Monet ihmiset ajattelevat, että Neymar liittyi Pariisin Saint-Germain-jalkapalloseuraan rahoille, Pariisin Saint-Germain-jalkapalloseura, antamaan hänelle 30 miljoonan euron vuosipalkasta." Neymar kieltää: "He eivät ymmärrä minua, en aio käyttää rahaa." Jos olisin rahoille, olisin ehkä jossakin muualla. Jos joku ajattelee niin, olen pahoillani. Ajattelen onni ja perheeni. ”

"Ne, jotka puhuvat rahoista, eivät ole todellisia, ja Neymar on täällä joukkueen rakentamissuunnitelman takia", sanoi Pariisin Saint-Germain-jalkapalloseuran presidentti Nasser. Jos hän on oikeastaan ​​vain rahaa, hän voi mennä muihin kerhoihin saadakseen lisää rahaa, mutta hän tulee tänne unessa, rakastaa jalkapalloa, rakastaa haasteita, hän haluaa voittaa trofeja ja hän toivoo luomaan loistavan historian Klubista. Ja Paras Jalkapallo Pelipaidat myymälä tarjoaa parhaat fanituotteita. Vaikka online-tuotteemme ovat halvempia, mutta laatu on hyvä, fanit voivat olla varma ostaa! Neymar on herrasmies, ei ole reilua vertailla häntä muiden ihmisten kanssa. ”

 

Neymar-vastasi-ettei-han-ollut-petturi