Kun kausi alkaa ja säätö, nykypäivän Manchester United on tullut kokonaan Mourinho tag joukkue. Manchester Unitedin uusi kausi, olipa sitten vahvuus kokoonpanosta, syvyydestä tai kokemuksesta, on Premier-liigassa, joukkueella on voimaa voittaa. Britannian media on paljastanut, että Mourinho on asettanut tavoitteekseen uuden kauden, joka on voittaa Valioliigan ja FA Cupin ja ainakin päästä Mestarien liigan kahdeksan parhaan joukkoon. Tosin tämä on vahva joukkue, luonnollisesti siellä on lukemattomia tuulettimia. Sisältää fanikonsernin lasten Jalkapallo pelipaidat lapsille.

Manchester United 18 vuotta ei ole ottanut kotimainen kaksinkertainen kruunun kuningas. Lapset, jotka olivat yllään Manchester United Jalkapallo Pelipaidat lasten, ovat nyt kasvaneet. Nyt he voivat olla yksi kentällä olevista pelaajista tai uskollisen tuulettimen, joka istuu yleisössä. Mourinho on kertonut Manchester Unitedin pelaajille, että he taistelevat kaksoisotsikoista tällä kaudella. Esikauden lämmittelyn aikana Mourinho antoi tavoitteitaan Manchester Unitedin pelaajille, Mourinho kertoi pelaajille, että Manchester United voitti valioliigan ja FA-cupin tällä kaudella ja Mestarien liigassa ainakin kahdeksan. Mourinho on hyvin Luottamus Manchester Unitedin kokoonpanoon tänään ja hän mainitsee hänen odotuksensa. Manchester Unitedin sisäiset lähteet paljastivat, että Mourinhon tavoite pelaajalle heijastui myönteiseen näkemykseen joukkueesta. Hän antaa pelaajille uskoa, että he voivat tehdä sen, ja joukkue on erittäin varma, että he voivat saavuttaa tavoitteen.

Viime vuoden viimeisellä kaudella Mourinho ohjasi Manchester Unitedia, Manchester United sai yhteisön kilven, Carling Cupin ja UEFA: n Europa-liigan, mutta Mini Triple Crownin nimi ei selvästikään ole yhtä arvokasta kuin Valioliigan otsikko. Manchester United ei ole ollut Premiershipissa, koska Ferguson jäi eläkkeelle vuonna 2013. Ja viime kerralla Manchester United onnistui voitti League + FA Cupin kaksoiskruunu, on vuonna 1999, tiedetään, että vuosi Manchester United voitti myös UEFA: n Mestarien liigan mestareita.Osta halpa jalkapallo paitoja osto on klubin kunnian muistoksi. Turvallisuutta etsivä, Global Expressin verkkokauppa. Voit napsauttaa linkkiä päästä ja ostaa suosikki kauppatavaraa, mukaan lukien painettu jersey omalla nimellään.

 

Mourinho-on-erittain-varma-Manchester-Unitedista