Associação Chapecoense de Futebolin pelaajat eivät koskaan unohda 2017-vuoden Gamper Trophy -kilpailua pelin ennen ja jälkeen, he tunsivat Barcelonan klubin henki- ja materiaalipuolen, ja he kokivat pelin olevan Messi maailman paras pelaaja. Jalkapallopeli. Jos haluat olla hänen fanisi, on Jalkapallo Pelipaidat saatavilla verkkokaupastamme ja voi vastata tarpeisiisi.

Associação Chapecoense de Futebolille, Messi on etsinyt ja Gerard Deulofeu Lázaro ja muut joukkuetoverinsa toimivat yhteistyössä, kun taas joukkuetoverit etsivät aktiivisesti ja tekevät yhteistyötä hänen kanssaan. Argentiinalaiset ovat toistuvasti luoneet pisteytysmahdollisuuksia heidän joukkuetovereilleen, ja Messi itse saavutti maalin. Niin kauan kuin Messi on, jalkapallon taso on taattu. Pelin jälkeen Messi tuli paras ottelija Gamper Trophyn historiassa, ja argentiinalaiset ovat rikkoneet kaikenlaisia ​​tietueita Barcelonassa ja ovat nyt luoneet uuden ennätyksen. Messi on voittanut yhteensä 8 maalia Gamper Trophylla ja on ylittänyt Juan Asensiin, Beguiristain ja Hristo Stoichkovin, joka teki 7 maalia. Haluatko Ostaa Messi pelipaita matkamuistoon? Meidän myymälämme on laadukasta kauppatavaraa, luotto on erittäin hyvä, fanit voivat olla varma ostaa.

Pelin jälkeen Espanjan urheiluvälineet antoivat Messille 8 pistettä ja kutsuivat häntä joukkueelle, kommentti sanoi: "Suurin osa Barcelonan tavoitteista on Messin jalanjäljellä, niin korkealla tasolla, että vastustajat ovat vakuuttuneita." Vaikka vastustajalla oli jonkin verran riehua, Messi ei valittanut. Messi saavutti maalinsä ja loi paljon mahdollisuuksia, ja näytti siltä, ​​että Messille oli varauksia, eikä hän halunnut vastustajansa vuotamaan verta. Messi ja Gerard Deulofeu Lázaro yhteistyö todistaa Neymar noin Messi pelata, haluavat maine ei ole niin helppoa. "Myös Paras Jalkapallo Pelipaidat myymälä ei ole helppoa. Kauppa tarjoaa sinulle vain parhaan ostosohjelman. Napsauta linkkiä saadaksesi lisätietoja.

 

Messi-on-luonut-parhaan-tietueen