Liverpoolin uusi kausi pois muisto-pelaajan versio Jalkapallo-paidat käyttävät samaa neljää ruudullista tyyliä kuin tavalliset jalkapallo-paidat, jotka käyttävät samaa pystysuuntaista raidasarjaa. Toisin kuin normaali versio, jalkapallo-paidat, tämä jalkapallo-jalkapallo-paita on suunniteltu sinisellä ja valkoisella värillä, ja siniset pystysuorat hienot raidat näyttävät virkistäviltä. Voit etsiä Jalkapallo Pelipaidat napsauttamalla linkkiä verkkokaupastamme. Luotto on erittäin hyvä, asiakkaat ovat hyvin vastaan! Tämä väri on inspiroima jalkapallo-paitoja värimaailma, joka oli kulunut Liverpool-klubin alkuaikoina. Suunnittelu on myös tapa herättää faneja etsimään ja tarkistamaan klubin historiaa. Klassikoiden kunnioittamisen lisäksi jalkapallo-paidat ovat vain jalkapallojoukkueen versio. Toisin kuin tuuletinversion jalkapallo-paita-mallin, soittimen version jalkapallo-paidat sopivat vyötärö-ohut muotoiluun. Jos haluat käyttää tätä jalkapallo-paitoa, sinun täytyy todella mennä kuntosalille ja olla hyvä harjoittelu.

Tietenkin Liverpool Pelipaidat Halvalla löytyy myös verkkokaupastamme. Tavaroiden laatu on erittäin hyvä, on olemassa erilaisia ​​alennuksia voidaan saada, fanit voivat olla varma, että osto. Jalkapallo-paitojen soittimen versio yksityiskohtaisesti tuulettimen version jalkapallo-paitoilla on suuri ero. Jalkapallo-ottelussa jalkapallo-paidat ovat vetäneet tilannetta, joten jalkapallo-paidat lisäävät sitkeyttä pääntiessä, jalkapallomaajojen sisäinen ommelviiva on myös parantunut, toinen parantaa sauman paikan voimakkuutta, toinen estää sauman hieroa Ihon aiheuttaa epämukavuutta, antaa jalkapalloilijan pystyä omistamaan jalkapallo-ottelun kokonaan. Lisäksi jalkapallo-paitojen soittimen versio on myös parantunut hengittävyystekijöinä. Jalkapallo-paitojen molemmille puolille lisätään suljettu laserilma-aukko, jolla parannetaan jalkapallotuotteiden läpäisevyyttä. Ja ottaen huomioon mahdollisuuden hieroa ihoa laserreunan reiän reunaan, liiman muotoilua käytetään parantamaan mukavuutta. Jalkapallomaajien tuulettimen versioihin verrattuna tämän soittimen version jalkapallo-paidat antavat pelaajille mahdollisuuden olla rennompaa ja mukavampaa ja keskittyä jalkapallopeliin.

Tämä jalkapalloilijan versio jalkapallo-paitoista ja tuuletin-versio jalkapallo-paitoista kankaassa, jossa käytetään samaa "NB kuivaa" -teknologiaa. Hienimmän hikoilun osassa suuren verkkosuunnittelun käyttämistä ja sitten lasersäilytysverkkojen reiän muotoilulla jalkapalloilijan version jalkapallo-paitojen ilmavarmuus antaa sinut tyytyväiseksi. Uusi kausi Liverpool away Memorial-painos jalkapallo-paidat on suosittu kuin säännölliset jalkapallo-paidat. Meidän Jalkapallo Pelipaidat myymälä, asiaa tavaraa on yhtä suosittu. Lisäksi sinulla on mahdollisuus nauttia ilmaisista jakelupalveluista, yksityiskohdat voi tutustua myymälässämme asiakaspalveluhenkilöstöön. Klassinen nelikulmainen muotoilu, joka sisältää 125 vuosipäivää ja 96 Liverpool-fanit tapettiin Hillsboroughin katastrofissa, on viesti jalkapallomainen paita, jonka haluaa välittää ihmisille. Tietenkin klubin valkoisten ja sinisten sävyjen varhaisilta päiviltä monet nuoret Liverpool-fanit saavat lisätietoja kotijoukkueen historiasta.

 

Liverpool-2017-18-pelaaja-versio-Vieraspaita